Nieuw project: Kunst & Circus

Studio Marieke Vromans gaat de slag voor Festival Circolo

Aan ons de vraag om een kunstzinnige bewegwijzering door heel de stad te bedenken. Zodat alle bezoekers de weg naar het festival met een kunstzinnige glimlach kunnen vinden. Die uitdaging gaan we natuurlijk heel graag aan. Dit jaar gaan we experimenteren met kleinere kunstuitingen op het festival terrein en langs de route. Met de belofte dat er in 2023 in de hele stad geen meer ontkomen aan is… dan wordt met de route de hele stad ons festivalterrein. Van Spoorpark tot Schouwburg en van Nieuwe Vorst tot het radiopleintje en verder.

Het circus en Studio Marieke Vromans zijn een gouden combinatie. Het circus is een universele taal die alle drempels en grenzen overstijgt en daardoor voor iedereen toegankelijk. Het is er voor iedereen die zijn zintuigen wil trakteren op spektakel, spanning en schoonheid. Goed- en slechthorend, goed- en slechtziend, goed- en slecht ter been, 4 of 104 jaar oud: voor iedereen is er een plek op het festival. Dat combineert fantastisch met onze visie om met ogenschijnlijk simpele vormen kunst te creëren die de wereld reflecteert en je fantasie prikkelt.

wordt vervolgd…

extra info

Informatie over festival Circolo vind je op de website

Nieuwsgierig? Neem contact met me op.