Nieuw project: Flexpohuis

Sommige kansen moet je met beide handen aangrijpen ook al heb je geen plan.
Afgelopen maanden hebben we een huis opgeknapt en door aandacht en liefde in dit pand te stoppen ontstond er een plan. Ik had geen idee toen mij gevraagd werd of ik een tijdelijk leegstaand pand wilde betrekken tot sloop, maar ik wist wél; dit is once in a lifetime! deze kans moet ik grijpen. Het pand was enorm uitgeleefd en daardoor ongeschikt voor reguliere verhuur, maar ik zag de schoonheid in potentie. Een raam naar de straat bied kansen om voorbijgangers te verrassen, vermaken en prikkelen door kunst en creativiteit te tonen. Ruimte voor de geest. Levendigheid in plaats van leegstand.

Enkele maanden geleden had ik nog geen idee dat deze kans op mijn pad zou komen, nu is er een concept dat komende maanden verder uitgewerkt wordt. Energie en creativiteit stromen, het resultaat daarvan zie je in het volgende nieuwsbericht!
Marieke Vromans

8 maart 2021

woonkamer_rommel
woonkamer_rommel2
afgeplakt
woonkamer-spuiten-2
woonkamer_vloer
vloer-verven
woonkamervloer_klaar
sticker-plakken
resultaat-binnen
logo_schermen
raam_buiten
kijkers_raam
previous arrow
next arrow
woonkamer_rommel
woonkamer_rommel2
afgeplakt
woonkamer-spuiten-2
woonkamer_vloer
vloer-verven
woonkamervloer_klaar
sticker-plakken
resultaat-binnen
logo_schermen
raam_buiten
kijkers_raam
previous arrow
next arrow