Nieuw logo en website

Achter de schermen is er afgelopen maanden hard gewerkt aan mijn nieuwe logo en website! Zelf ben ik er al ruim een jaar mee bezig maar het blijkt lastig om een nieuw logo en website voor jezelf te maken, in mijn geval tenminste, iets met keuze stress enzo…

Daarom heb ik de hulp ingeschakeld van oud klasgenoot, vriend en geweldige grafisch ontwerper Auke Triesschijn! Hij heeft een treffende analyse gemaakt van mijn werk en mij als persoon, deze heeft hij weten te vertalen in een nieuwe huisstijl waarvan het logo en de website de eerste uitingen zijn. Mijn oude logo heb ik 8 jaar gebruikt en was echt aan een upgrade toe. Inmiddels ben ik helemaal gewent aan mijn nieuwe beeldmerk, het past veel beter bij mij en het werk dat ik nu maak. Blijkbaar valt het op want ik krijg er van verschillende kanten complimenten over. [Jeej!!]

De komende tijd zal de website verder gevuld worden met oude en nieuwe projecten. Ook heb ik (eindelijk) en blog waar ik het laatste nieuws, voortgang van projecten en losse hersenspinsels kwijt kan. Een fris begin voor het nieuwe jaar!

Wil je automatisch op de hoogte blijven van mijn werk? Meld je dan snel aan voor mijn nieuwsbrief! Ik zal je niet stalken 😉