Super GERS!

2018 blijkt een geweldig jaar voor mij. Na het winnen van de Brabant Cultuurprijs, het opnemen van een awesome video portret, het maken van mijn grootste kunstwerk tot nu, heb ik na een zoektocht van ruim een jaar een nieuw atelier gevonden! Aan de Gershwinstraat in Tilburg.

Een wit canvas om te vullen, mijn eigen wereld te creëren. Een plek waar ik me me als een vis in het water voel. Waar ik me soms dagenlang kan opsluiten om te onderzoeken, creëren en bouwen. Een plek waar ik voorlopig kan blijven en groeien. En alsof dat nog niet genoeg is; een plek waar meer creatieve vakidioten een atelier betrekken. Ik ben oprecht dolgelukkig dat ik deze plek gevonden heb. Samen met Peter Bosman gaan we hier iets heel moois neerzetten.

Het atelier is het bakkerij lokaal van de voormalige vakschool in Tilburg Noord (zie tegeltjes aan de wand). Mijn buurman is beeldhouwcentrum Tilburg (én bronsgieterij) en mijn overbuurman is illustrator/beeldend kunstenaar Tom l’Istelle. Totaal zijn er 15 ateliers die de komende maanden gevuld zullen worden.

Nu nog leeg, maar eind dit jaar zal het een combinatie zijn tussen een buitenhuisje en een werkplaats. Nieuwsgierig? Kom gewoon eens kijken.

Adres: Gershwinstraat 10a Tilburg