Wees nieuwsgierig

Kunstopdracht Helmond

Groen maakt gelukkig!
Gemeente Helmond heeft me gevraagd een kunstwerk te ontwerpen voor hun spik-splinter-
nieuw stadspark in het centrum van van de stad.

Geweldig dat er weer een stad is die heeft besloten een toplocatie nabij het centrum niet vol te bouwen maar juist groen te maken om bij te dragen aan de gezondheid en het geluk van àlle inwoners. Met veel genoegen ontwikkel ik een kunstwerk op maat dat bijdraagt aan de identiteit van het park en de voorbijgangers verleit het park te betreden.

previous arrow
next arrow
Slider

Het ontwerp van het park is gereed en de aanleg reeds begonnen. Inmiddels is de naam van het park verandert van Havenpark naar Burgemeester Geukerspark. Jacques Geukers was burgemeester van Helmond van 1966 tot 1986.

Deze maand presenteer ik het schetsontwerp, volgend jaar april zal het kunstwerk geplaatst worden en kort daarna wordt het onthuld tijdens de opening van het park.

Wees nieuwsgierig.

Marieke Vromans
10 september 2019